Na het grote succes van vorig jaar wilden wij in 2024 graag opnieuw een mooie sensibiliseringscampagne lanceren in het kader van World Kidney Day op 14 maart, met acties op diverse locaties én in de verschillende centra.

Hiervoor kregen wij ook dit jaar zowel financiële als logistieke steun van een aantal sponsors, waarbij er een pakket aan campagnematerialen werd aangeleverd dat de centra gratis mochten gebruiken.
Er werden 10.000 flyers uitgedeeld  en 1.000 deurhangers werden aan toiletdeuren opgehangen in de 24 deelnemende centra die echt hun werk hadden gemaakt om mooie en grote promotiestanden te organiseren, aangevuld met posters en roll-ups. In vele ziekenhuizen staan de opvallende roll-ups nog in de wachtzaal als blijvend onderdeel van het meubilair ;-)

Daarnaast kreeg onze website zorgvoorjenieren.be  een flinke update en was ook onze radiospot opnieuw de ganse week te horen op radio 1, radio 2 en radio bene bene. Je kan hem herbeluisteren op zorgvoorjenieren.be.

We kregen ook nog wat persaandacht : 
www.hln.be/edegem/uza-zet-afdeling-nefrologie-in-de-kijker-tijdens-wereldnierdag-dit-jaar-al-acht-transplantaties-gedaan-met-nieren-van-levende-donoren

Blader ook eens door onze bloemlezing aan sfeerbeeldjes die een aantal centra ons bezorgden.
Tot slot kan je hieronder onze leuke aftermovie bekijken.

We bedanken alle centra, hun medewerkers en onze sponsors voor hun enthousiasme!